Стало відомо, скільки бойовикам ДНР-ЛНР платять за атаки
Категорія
Події
Дата публікації

Стало відомо, скільки бойовикам ДНР-ЛНР платять за атаки

Стало відомо, скільки бойовикам ДНР-ЛНР платять за атаки
Джерело:  online.ua

Бойовикам ДНР і ЛНР для підвищення їх мотивації пообіцяли платити по 9 тисяч рублів (приблизно 4 тисячі гривень) на місяць за атаки на позиції сил АТО.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ГУ розвідки в Facebook.
"Не дивлячись на проведення командуванням російських окупаційних військ заходів щодо підвищення мотивації і заохочення військовослужбовців до несення служби на передових позиціях, зростає кількість випадків дезертирства і самовільного залишення місця служби. З січня командування 1 і 2 АК ВС РФ обіцяє підлеглим виплачувати винагороду в розмірі 9000 російських рублів на місяць несення служби на передових позиціях і участь в зіткненнях з особовим складом сил АТО", - йдеться в повідомленні.
Читайте також: "Свя тий спецназ" бойовиків ЛНР насмішив соцмережі: опубліковано фото
"Такі заходи викликані низькою мотивацією особового складу російських окупаційних військ, призваного в 2015-2016 роках, і зростанням невдоволення командної ланки низьким рівнем укомплектованості підрозділів, які несуть службу на передових позиціях", - пояснили в розвідці.
Як повідомляв ONLINE.UA, в районі окупованого Донецька українська розвідка помітила диверсійно-розвідувальну групу спецназу ГРУ РФ, при цьому бойовики так званої ДНР активно готуються до прийому "важливого гостя з Москви".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?