Стало відомо, скільки головні багатії світу втратили через Трампа
Категорія
Світ
Дата публікації

Стало відомо, скільки головні багатії світу втратили через Трампа

Стало відомо, скільки головні багатії світу втратили через Трампа
Джерело:  apostrophe.ua

Найбагатші люди планети втратили сумарно $41 млрд через перемогу республіканця Дональда Трампа на виборах президента США.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Апостроф", який цитує Bloomberg.
Так найбагатша людина Мексики Карлос Слім (у загальносвітовому рейтингу він на п'ятому місці) втратив $5,1 млрд, що становить 9,2% його статків. Багато в чому це пов'язано з падінням на 12% мексиканського песо, що може бути пов'язано з гучними передвиборними обіцянками Трампа побудувати стіну на кордоні з Мексикою і вислати з США мексиканських нелегалів. Крім того, новообраний лідер США хоче розірвати торговельну угоду, яка пов'язує США, Канаду і Мексику.
Американські мільярдери, які складають третину всього рейтингу Bloomberg, також постраждали від результатів виборів. Вони сумарно втратили $9,3 млрд.

Читайте також: Укра їну більше не нагодують "печеньками" від соратника Путіна: плюси і мінуси перемоги Трампа
Як повідомляв ONLINE.UA, команда республіканця Дональда Трампа, який переміг на виборах президента США, вже починає розглядати претендентів на ключові посади.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?