Стало відомо, скільки люди Путіна витрачали на "російську весну" в Україні: розсекречено листування
Категорія
Події
Дата публікації

Стало відомо, скільки люди Путіна витрачали на "російську весну" в Україні: розсекречено листування

Стало відомо, скільки люди Путіна витрачали на "російську весну" в Україні: розсекречено листування

Волонтери міжнародної спільноти InformNapalm розсекретили листування російського активіста і блогера, прес-секретаря Союзу православних громадян Кирила Фролова з байкером Олександром Залдостановим ("Хірургом"), в якому йдеться про витрати Росії на так звану "російську весну" в Україні.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook волонтера InformNapalm Катерини Яресько.
"Я харків'янка, і коли це вперше побачила, у мене перехопило дихання. Православний махінатор Кірил Фролов і Хірург-байкер-Залдостанов обговорюють кошторис тих акцій, які вони проводили в українських містах. Зверніть увагу: "Закупка оружия 200 000 $", - написала вона.
Переписка Залдостанова і Фролова датована 27 лютого 2014 року, до проведення псевдореферендума в Криму й окупації Росією півострова (псевдореферендум пройшов у Криму 16 березня 2014 року - ред.).

Читайте також: Хто привів Путіна на Донбас: анатомія "російської весни" від ONLINE.UA
"Для цієї гоп-компанії більш за все я хочу спокійного, розважливого й неминучого суду, більш нічого. Ці покидьки не варті нашої уваги, пусті й злочинні людські оболонки, наповнені сміттям та помиями, зазомбовані своїми ідеями, які їх завели вже далеко від усього справжнього - правди, честі, любові. Але поки вони впливають на людей, які з нами воюють, ми будемо з ними боротися, й оприлюднення таких доказів є найефективнішою формою наших атакуючих дій проти цієї нелюді", - додала Яресько.
Активісти InformNapalm обіцяють незабаром опублікувати більше інформації.




Як повідомляв ONLINE.UA,  президент Петро Порошенко в День соборності України нагадав про те, що Крим є українською територією.", - написала она.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?