Стало відомо, скільки росіян підтримують бойовиків на Донбасі
Категорія
Політика
Дата публікації

Стало відомо, скільки росіян підтримують бойовиків на Донбасі

Стало відомо, скільки росіян підтримують бойовиків на Донбасі
Джерело:  online.ua

Більшість росіян схвалюють дії Кремля по підтримці бойовиків так званих ДНР і ЛНР.
Про це сказано на сайті ВЦВГД, повідомляє ONLINE.UA.
Опитування ВЦВГД, яке проводилося 5-6 лютого 2017 року, показало, що чверть опитаних респондентів (24%) пропонують визнати незалежність цих територій, 18% - прийняти до складу Росії, 8% - допомогти розширити автономію.
Читайте також: На Донбасі знайшли новий явний слід Росії: з'явилися фото
"Тільки 4% пропонують допомогти київській владі відновити контроль над територією, 36% пропонують не втручатися, 10% не змогли відповісти", - сказано в повідомленні.
У той же час лише 12% респондентів думають, що Росія повинна припинити підтримку "ополченців Донбасу" заради поліпшення відносин з Україною і Заходом, а 59% впевнені, що цього робити не слід.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше президент України Петро Порошенко розповів про те, як глава Росії Володимир Путін хоче створити на Донбасі ситуацію, схожу з гуманітарною кризою в сирійському Алеппо.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?