Стало відомо, скільки українців добре ставляться до росіян
Категорія
Події
Дата публікації

Стало відомо, скільки українців добре ставляться до росіян

Стало відомо, скільки українців добре ставляться до росіян
Джерело:  КМІС

Згідно з результатами опитування, проведеного Київським міжнародним інститутом соціології та російською недержавною дослідницькою організацією Левада-Центр, 40% громадян України добре ставляться до росіян, незважаючи на війну на Донбасі і анексію Криму.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на дані опитування КМІС.
Результати опитування соціологів показали, що кількість українців, які добре ставляться до росіян, майже не змінилася з травня 2016-го (цей показник дорівнював 42%) і становить станом на вересень 40%.
У Росії за цей же період кількість росіян, що добре ставляться до українців, знизилося на цілих 13% - з 39% в травні до 26% у вересні.

У порівнянні з травнем 2016 року в Україні збільшилася кількість тих, хто хоче закриття кордонів з Росією - було 44%, стало - 48%. У Росії цей же показник теж піднявся - з 36% до 39%.
Опитування КМІС проводилося з 16 по 26 вересня 2016 року методом особистого інтерв'ю. Загалом було опитано 2040 осіб в 110 населених пунктах України в усіх областях, крім анексованого Криму, а також окупованих територій Донбасу.
Як повідомляв ONLINE.UA, соціологи Всеросійського центру вивчення громадської думки провели опитування росіян, щоб з'ясувати ступінь підтримки ними бойовиків ЛНР і ДНР, і виявилося - вона значно зменшилася.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?