Стало відомо, скільки українців хочуть безвіза з ЄС
Категорія
Політика
Дата публікації

Стало відомо, скільки українців хочуть безвіза з ЄС

Стало відомо, скільки українців хочуть безвіза з ЄС
Джерело:  КМІС

Згідно з даними опитування, проведеного Київським міжнародним інститутом соціології, 40% українців хочуть впровадження безвізового режиму з Європейським Союзом.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на дані опитування КМІС.
Як показало опитування, впровадження безвізового режиму з ЄС є важливим для 40% українців, неважливим - для 52%.
Опитування було проведено з 4 по 13 листопада 2016 року, методом особистого інтерв'ю опитано 2039 респондентів, які проживають у 110 населених пунктах усіх регіонів України (крім АР Крим) за 4-хступінчастою вибіркою із квотним відбором на останньому щаблі, для населення України старше 18 років. У Луганській і Донецькій областях опитування проводилося тільки на території, контрольованій українською владою.
Читайте також: Стало відомо, скільки українців добре ставляться до росіян
Статистична похибка вибірки (з ймовірністю 0.95 і за дизайн-ефекту 1,5) не перевищує 3,3% для показників близьких до 50%, 2,8% - для показників близьких до 25%, 2,0% - для показників близьких до 10%, 1,4% - для показників близьких до 5%.
Як повідомляв ONLINE.UA, згідно з останнім соціологічним дослідженням "Левада-центру", майже 40% громадян Російської Федерації виступають за візовий режим з Україною.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?