Стало відомо, скільки українців призвуть до війська навесні
Категорія
Україна
Дата публікації

Стало відомо, скільки українців призвуть до війська навесні

Стало відомо, скільки українців призвуть до війська навесні
Джерело:  online.ua

У Кабміні затвердили кількість громадян України, яких призвуть на строкову військову службу у квітні-червні 2019 року, передає ONLINE.UA з посиланням на сайт КМУ.

Також Кабмін визначив обсяг видатків для проведення призову, відповідне рішення ухвалили на засіданні уряду 27 березня.

Так, у квітні-червні до війська призвуть 18 752 громадян України. З них до Збройних сил – 9 тисяч осіб, до Нацгвардії – 5 152, до Держприкордонслужби – 4 тисячі, до Державної спеціальної служби транспорту – 600 осіб.

"На одного призовника припадатиме 3 935 гривень і 13 копійок видатків. З них 3 842 гривень – для виплати допомоги громадянам України, які призиваються на строкову військову службу. Ще 93 гривні і 13 копійок передбачені на підготовку та проведення призову. Загальний обсяг видатків для проведення призову – 73,79 мільйона гривень", - сказано в повідомленні.

Нещодавно стало відомо, що Євросоюз повинен побудувати нову систему протиракетної оборони після припинення дії двостороннього Договору про ракети середньої і меншої дальності між США і Росією. У нову систему ПРО потрібно включити Україну.Про це заявив офіційний кандидат на пост президента Єврокомісії від Європейської народної партії, німецький євродепутат Манфред Вебер.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в штабі ООС розповіли, яку мову розуміють російські військові. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?