Стало відомо, скільки заробляють працівники Google за годину
Категорія
Технології
Дата публікації

Стало відомо, скільки заробляють працівники Google за годину

Стало відомо, скільки заробляють працівники Google за годину
Джерело:  interfax.com.ua

Всесвітньо відома компанія Google зрівняла мінімальну зарплату для підрядників та працівників, які працюють за контрактом. Вказано, що зміни були внесені через петицію від працівників, які не мають постійного контракту з компанією, передає ONLINE.UA з посиланням на "Інтерфакс-Україна".

Зазначається, що тепер всі кадрові компанії, з якими співпрацює корпорація, повинні встановити мінімальну зарплату на рівні 15 доларів за годину.

"Частка найманих працівників, які працюють без контракту, в Google становить близько 54%, або 122 тисячі осіб усієї робочої сили. Тепер, окрім підвищення платні, підрядники зможуть отримувати медичну підтримку.Зміни в розмірі оплати праці наберуть чинності не пізніше січня 2020 року, інші нововведення – в термін до січня 2022-го року", - сказано в повідомленні.

Окрім того, працівники, які працюють за контрактом, у свою чергу, зможуть претендувати на оплачувану 12-ти тижневу відпустку по догляду за дитиною. Окрім того, вони зможуть отримати 5 тис. доларів субсидії для підвищення кваліфікації.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що проти Google подали багатомільярдний позов до суду. Компанію звинуватили в незаконному зборі особистих даних понад 4 млн користувачів iPhone у Великій Британії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?