Стало відомо, як бойовики на Донбасі "дотримують" режим тиші
Категорія
Події
Дата публікації

Стало відомо, як бойовики на Донбасі "дотримують" режим тиші

Стало відомо, як бойовики на Донбасі "дотримують" режим тиші
Джерело:  online.ua

За 24 грудня бойовики угруповань ДНР і ЛНР 23 рази обстріляли позиції українських військовослужбовців, незважаючи на  введення в зоні АТО на Донбасі режиму тиші.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook прес-служби штабу антитерористичної операції.


Станом на 18:00 терористи вели вогонь з великокаліберних кулеметів, автоматичних гранатометів, стрілецької зброї. Оскільки обстріли носили виключно провокаційний характер, бійці АТО не починали вогонь у відповідь.


Читайте також: Загострення на Донбасі: з'явилися фото з міст, обстріляних бойовиками


На маріупольському напрямі бойовики стріляли у Мар'їнки, Широкіно, Водяного. Також двічі обстріляли Талаківку, кожен раз задіявши по одній міні калібру 120 мм.


На донецькому напрямку зафіксували обстріли в районі Авдіївки і Світлодарської дуги. На луганському напрямку був обстріляний населений пункт Жовте.


Як повідомляв ONLINE.UA, в розвідці інформували, що  23 грудня бойовики ДНР обстріляли підконтрольне їм Дебальцеве, щоб кореспонденти росЗМІ могли зняти матеріал для дискредитації бійців ВСУ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?