Стало відомо, як на сході України перестали боятися "правосеків"
Категорія
Події
Дата публікації

Стало відомо, як на сході України перестали боятися "правосеків"

Стало відомо, як на сході України перестали боятися "правосеків"
Джерело:  online.ua

Бійці Української добровольчої армії розповіли, як жителі Великої Михайлівки Дніпропетровської області, де розташована база УДА, відреагували на сусідство з добровольцями тоді ще "Правого сектора" і як пізніше вони перестали боятися "правосеків".
Про це йдеться в репортажі ONLINE.UA з бази бійців 5 окремого батальйону "Української добровольчої армії", командиром якої є народний депутат Дмитро Ярош.
Бійці УДА розповіли, що на початку місцеві зі страхом зустріли нових сусідів. Занадто багато чуток і страшилок гуляло тоді про "страшних правосеків". Однак необхідність спільними зусиллями захистити Дніпропетровщину від "руського миру" дуже швидко поставила все на місця.

Читайте також: Приїхав з Франції, коли сепари вбили сина: з'явилася вражаюча історія бійця Яроша
Пізніше з'ясувалося, що сусідство з добровільним підрозділом не тільки дозволяє селянам спокійно спати, а й дає можливість трошки підзаробити: і обслуговування бази, і будівництво, що розгорнулося тут кілька місяців тому - це додаткова робота.
Більше  читайте в матеріалі ONLINE.UA: Бійці Яроша показали, як живуть і готуються воювати: фото і репортаж з бази.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?