Стало відомо, як Путін бореться з змовою проти нього
Категорія
Світ
Дата публікації

Стало відомо, як Путін бореться з змовою проти нього

Стало відомо, як Путін бореться з змовою проти нього
Джерело:  online.ua

Заміна голови адміністрації президента РФ Володимира Путіна, який замінив багаторічного соратника Сергія Іванова на маловідомого Антона Вайно, є спробою уникнути можливої змови і тримати нитки управління в своїх руках.
Таку думку в інтерв'ю ONLINE.UA висловив Ілля Пономарьов, російський політик, екс-депутат Держдуми РФ, у 2014 році голосував проти анексії Криму.
«Заміна Сергія Іванова на Антона Вайно для системи важлива. Іванов — це акціонер влади, соратник і друг Путіна. Це політична фігура. Вайно, з цієї точки зору, — ніхто, чисто технічний виконавець. Він не партнер, а камердинер», — підкреслив він.
При цьому «на впливову позицію в країні призначений чоловік-слуга, а з ним Кирієнко (перший заступник голови адміністрації президента Росії, — ONLINE.UA) — людина-робот, який принципово не має своєї позиції, але, треба сказати, талановитий виконавець».
Крім того, Пономарьов відзначив і сталася перетасовку в силових структурах.
«Я це пояснюю так: Путін після останніх виборів остаточно упевнився, що народ боятися не потрібно. Народ, в кремлівському розумінні, це не суб'єкт, а об'єкт, який можна смикати за ниточки. Але ось боятися треба тих, хто ці ниточки може зібрати в себе», - вважає політик.
На його думку, російський президент вважає, що «треба формувати еліту, не відпускаючи від себе далеко, водити всіх по колу, щоб не створили клан, здатний до змови проти Путіна».


Більше  читайте в інтерв'ю на ONLINE.UA: Путін і хотів би піти, але боїться за своє життя — Ілля Пономарьов про страхи Кремля і силі України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?