Стало відомо, як Путін може обдурити Трампа щодо України
Категорія
Світ
Дата публікації

Стало відомо, як Путін може обдурити Трампа щодо України

Стало відомо, як Путін може обдурити Трампа щодо України
Джерело:  online.ua

Президент РФ Володимир Путін може обдурити нового лідера США Дональда Трампа, пообіцявши відвести війська від кордону з Україною і наполягаючи на необхідності федералізації нашої країни.
Про це написав Пол Родерік Грегорі в своїй статті для Forbes, переклад якої зробив ONLINE.UA.
"Що стосується України, Трамп може бути впевнений, що Путін не віддасть Крим. Його рейтинг не переживе втрату цього знаменного досягнення. Він також не прийме мирну угоду, в результаті якої Україна буде незалежною та орієнтованою на Захід. Замість цього Путін спробує збити Трампа з толку розмовами про "федералізацію" і домогтися того, щоб він відвернувся від київської влади (яких та ж кремлівська пропаганда подає як "корумпованих неонацистів", - ред.). Путін буде наполягати на тому, щоб у його маріонеток на Донбасі було право вето в питаннях української економіки і зовнішньої політики, в цей час відводячи свої озброєння і військових до російського кордону, де вони стоятимуть, готові до постійного наступу. Зняття санкцій буде ціною Путіна за його "поступки", але за бажанням він може відновити (або не припиняти ) гібридну війну", - прогнозує журналіст.

Читайте також: У Трампа зробили тривожну заяву щодо санкцій проти Росії
За його словами, Трамп не може дозволити собі піти на угоду, "в результаті якої він виглядатиме як дурень і об'єкт звинувачень демократів в тому, що він весь цей час був" маньчжурським кандидатом "Росії".
"У Трампа є одна вирішальна карта: можливість поставок летальної зброї Україні повинна змусити Путіна не спати ночами. Україна продемонструвала, що готова на людські жертви і матеріальні витрати, щоб відстояти свою незалежність. Україна, яка, як очікується, відновить високі темпи економічного зростання в цьому році, відповідає критеріям Трампа про націю, готову і здатну захистити себе. На відміну від президента Обами, у Трампа не повинно бути ніяких проблем із затвердженням рішення про відправку смертельної зброї Україні", - написав Грегорі.
Він також упевнений, що Росія не стане другом Америки.
"У той час як у Росії на військовій службі один мільйон чоловік, українські сили, чисельністю понад 200 тисяч, озброєні сучасною зброєю і стоять на оборонних позиціях, можуть завдати російським військам великі втрати. Путін, можливо, витримає фінансові витрати, пов'язані з українською кампанією, але втрата життів молодих росіян його поховає. Успішна Україна становить для Путіна найбільшу загрозу. Якщо Трамп дійсно "Майстер Укладати Угоди", то у нього є невеликий шанс використовувати свої карти, щоб отримати від Путіна те, що хоче він і американський народ", - зазначив журналіст.
"Ні, Росія не стане другом Америки. Режим Володимира Путіна заснований на тому, що США є ворогом Росії номер один, в той час як Дональд Трамп не може укласти угоду, в результаті якої він не виглядатиме слабким, або ще гірше, як маріонетка Путіна", - додав він.
Повний текст статті читайте на ONLINE.UA: Трамп повинен дати Україні смертельну зброю, інакше виглядатиме як дурень - Forbes

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?