Стало відомо, як Путін насправді розмовляв із Порошенком
Категорія
Політика
Дата публікації

Стало відомо, як Путін насправді розмовляв із Порошенком

Стало відомо, як Путін насправді розмовляв із Порошенком
Джерело:  Hromadske

Політтехнолог п'ятого президента України Петра Порошенка Ігор Гринів вирішив застерегти нинішню владу від пасток держави агресора та очільника Кремля Володимира Путіна, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Громадське".

"Я насправді бажаю успіху цій владі. Але дуже боюся її недосвідченості. Особливо в зовнішньополітичних питаннях. Бо конфлікт інтересів між Україною і Росією є на грані ворожих відносин. І ворог гарно вміє розставляти пастки. Знаєте, як розмовляв перші півроку Путін з Порошенком? "Пётр Алексеевич, чем я могу тебе помочь?" При цьому посилаючи тисячі людей, які вбивали!", - розповів Гринів.

За словами політтехнолога, після Іловайська він не втримав вже цю гру.

"Можливо, зараз ще зарано про все говорити, але коли вперше відбулось так зване припинення вогню, на наступний день вийшов про це прес-реліз. А ще за день Пєсков прокинувся і сказав: "Что значит "прекращение огня"? Нас там нет". Але процес вже пішов. Його результат – перші Мінські угоди, де вперше Росія стала суб’єктом перемовин", - зазначив Гринів.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Петро Порошенко заявив, що у 2014 році Путін обдурив його під час переговорів щодо обміну режисера Олега Сенцова. За словами колишнього глави держави, це сталося влітку 2014 року, коли Сенцова намагалися обміняти на двох російських журналістів, затриманих на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?