Стало відомо, як Путін спробує "захопити" Київ
Категорія
Події
Дата публікації

Стало відомо, як Путін спробує "захопити" Київ

Стало відомо, як Путін спробує "захопити" Київ
Джерело:  online.ua

Росії не вигідно розширювати сферу бойових дій на Донбасі, в той же час Кремль явно хоче захопити Україну зсередини.
Таку думку в інтерв'ю ONLINE.UA висловив військовий інструктор-волонтер, колишній військовослужбовець Армії оборони Ізраїлю Цві Аріелі.
"Йти на Київ і посилювати санкції?.. Я не розумію, чого вони можуть досягти, якщо захоплять якісь великі території. Максимум, до чого вони можуть прагнути - це вихід на межі Луганської та Донецької областей, і то не відразу, а поступово. Чи можуть вони це зробити? Я абсолютно впевнений, що так. Але вони не будуть цього робити просто тому, що їм це не потрібно (інтерв'ю відбулося до спроб бойовиків наступати на Авдіївку, - ONLINE.UA)", - вважає він.

Читайте також: Укра їнських бійців змушували підмітати ліс, а на базу Нацгвардії пускали кого попало - Цві Аріелі
"Усе, що їм потрібно - це домогтися політичними засобами входження ОРДЛО хоча б де-факто, а ще краще - де-юре, в політичне поле України як автономних округів. Щоб вони могли брати участь у всіх політичних процесах - грубо кажучи, щоб всі ці Гіві, мотороли (хоча цей - вже ні) сиділи в Раді в якості депутатів... Я утрирую, звичайно. Маю на увазі, щоб вони повністю впливали на внутрішню і зовнішню політику України. Це все, що їм потрібно, за цим вони і пішли туди. Вони не пішли захищати російськомовне населення. Крим - так, він їм потрібен був, і вони його анексували. Але я не думаю, що на цьому етапі вони підуть далі", - додав Цві Аріелі.
Більше читайте в інтерв'ю на ONLINE.UA: Росія не піде на Маріуполь і Одесу, у неї є завдання-максимум на Донбасі - Цві Аріелі

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?