Стало відомо, як в місті на Донбасі чекають українську армію
Категорія
Події
Дата публікації

Стало відомо, як в місті на Донбасі чекають українську армію

Стало відомо, як в місті на Донбасі чекають українську армію
Джерело:  online.ua

Жителі окупованого Докучаєвська Донецької області чекають звільнення від бойовиків так званої ДНР і вірять в те, що над адміністративними будівлями в місті буде розвиватися український прапор.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook журналіста Андрія Цаплієнка.


«Не можу не поділитися. Сюжет про можливе оточення Докучаєвська силами АТО (сюжет в ЗМІ - Ред.) викликав досить потужний резонанс. З Докучу надійшло безліч повідомлень, і все без підпису. Ось одне з них. Даю його у відредагованому вигляді ... Мені б дуже хотілося, щоб його мрія, - побачити жовто-блакитний прапор над містом, - збулася », - написав Цаплієнко.


«Я дуже хотів би вірити в те, що Український Прапор буде над усіма установами, як це було до війни в моєму місті. Андрій, це щось таке, чого я пояснити не можу словами. Я люблю цю землю. Проблема в «зомбованості» населення в місті, так як пропаганда російських каналів переважає. Солдати повинні бути готові до ворожого ставлення з боку частини населення», - процитував лист Цаплієнко.


Читайте також:  Війна на Донбасі: з'явилися тривожні дані з фронту


«У місті багато «ДНРівців» знімають квартири. Зброєю вони затарені «по самі помідори». Вони навіть продають надлишки зброї. Пістолет 17000 рублів, за автомат просили 25000 рублів. Бажаю, щоб солдати України малою кров'ю звільнили місто. Їм і вам удачі», - написав журналіст.


Відзначимо, в сюжеті для ТСН Андрія Цаплієнка зазначалося, що сили АТО створили навколо Докучаєвська потенційний "котел".


Як повідомляв ONLINE.UA,  раніше Цаплієнко також повідомляв, що в окупованому бойовиками ДНР місті Докучаєвськ, який з трьох боків оточують позиції українських військових, практично всі жителі хочуть повернення в Україну.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?