Стало відомо, як в окупованому Донецьку чекають українську армію
Категорія
Події
Дата публікації

Стало відомо, як в окупованому Донецьку чекають українську армію

Стало відомо, як в окупованому Донецьку чекають українську армію
Джерело:  online.ua

Жителі окупованого Донецька вірять ЗСУ і чекають, що їх звільнить українська армія.
Про це в інтерв'ю ONLINE.UA розповів відомий блогер Фашик Донецький, який проживає в окупованому Донецьку.
"Якщо ми говоримо про зраду - зради поки немає. Є купа роботи, яку просто не показують по телевізору. Про цих людей після війни зніматимуть фільми. Ось ці всі джеймси бонди, супермени - вони дешеві лохи проти тих донецьких бабусь, яких клянуть зараз. Звичайна донецька бабуся робить стільки, скільки ось цим усім хомячкам, які кричать: "А скільки прийшло на похорон Мотороли?" - вони в житті такого не зроблять. Чому? Тому що у них сміливості не вистачить"- сказав він.
За його словами, в даний момент ніякої зради поки немає.
"Ми віджали всі "сірі зони". Донецьк фактично оточений з трьох сторін. Докучаєвськ в кільці. Трасу на Ясинувату ми контролюємо. Ми стоїмо вже біля Дебальцево. Горлівку при бажанні вже можна брати в вогневе кільце. Питання - тільки в кордоні. А за кордон я точно не можу домовитися. За кордон можуть домовитися люди, які сидять у великих кабінетах... Я не знаю. Моя думка: говори, що хочеш, танцюй голим, в бубон бий - але забери кордон. А далі роби те, що повинен. Наплюй на всі ті домовленості, які ти там підписав. Путін зміг? Зроби так само. Тоді ти ввійдеш в історію, як людина, яка нагнула Росію, а не домовлялася з нею в Мінську", - вважає блогер.
Він також додав, що жителі окупованого Донецька готові працювати.
"Якщо по суті - зради поки немає. Люди готові тут пахати. Люди готові до того, що, коли все закінчиться, про них тихенько забудуть. Люди до цього готові. Люди готові роки життя, м'яко кажучи, проср*ти. Нічого. Вони мовчки роблять. Якщо ви хочете кинути цих людей, то ціна вам - нуль. Цих людей кидати не можна. Один адекватний з Донецька коштує тисячі хом'ячків, які дивляться по телевізору і кричать: "Зрада!", - заявив житель Донецька.
Читайте також: Житель Донецька навів кілька найдивніших фейків, в які вірять у місті
"Тут такої думки не допускають. Поки запал є. Люди чекають Україну. Хоч один хом'як думав, що таке сфоткати сепара тут? Ніхто ж не думав. А, в кращому випадку, це позбутися здоров'я. Друзі, спробуйте зайти в звичайне відділення поліції і сфоткати щось. Зможете? Ні. А тут люди фоткають танки і з вікна знімають, як лупить "Град". І викладають це в інтернет. Поки запал є. Людям елементарно не вистачає однієї простої речі. Їм потрібно в голову втовкмачувати, що вони потрібні. Про це потрібно говорити сьогодні, завтра, післязавтра - кожен день. Не потрібно їм просто брехати", - додав Фашик Донецький.
За його словами, жителям Донецька необхідно знати, що їх не кидають в Україні.
"Якщо не помиляюся, перед Новим роком було 30-секундне або хвилинне відеозвернення того ж Матюхіна. Я не знаю, хто такий Матюхін, чесно. Людина у формі просто, стоячи під ялинкою, сказала елементарні речі. Люди, коли це відео тут дивилися - вони плакали. Для них це було мега-круто. Коли в минулому році подібне відео записав Птах-Метіс - люди плакали, коли дивилися це відео. Для них це був супер-вчинок. Їм простими словами сказали: тримайтеся, все буде добре. Вас ніхто не кидає. Люди - здорові мужики - ридали. Чому? Тому що вони почули елементарне "спасибі" і "все буде добре", - сказав блогер.
Він вважає, що українські політики також повинні показати жителям окупованого Донбасу, що вони потрібні Україні.
"Все. Тут не потрібно вкладати мільйон баксів. Зняти відео тривалістю в хвилину. У нас за три роки було одне звернення Порошенко. Три роки. 1200 днів. Це тільки офіційно. Де звернення звичайних людей? Де діячі, с*ка, культури? Якби той же, не в образу, Ляшко написав щось на зразок: "Здрастуйте, я Ляшко, жителі Луганська, Макіївки - тримайтеся!" - це було б офігенно вірусне відео. Простими словами. Не потрібно брехати. І ці слова тут дадуть крила. Людям просто потрібно розуміти, що вони ще хоч комусь потрібні. Люди тут не вірять політикам. Вони вірять тільки військовим. І все. Політикам тут - віри нуль. У політика завдання просте: поговорити язиком, а зробити те, що захочеться", - зазначив блогер.
Він додав, що поки настрій жителів Донецька нормальний.
"Ніхто нічого нікому віддавати не збирається. Принаймні, це те, що бачу я тут. Як би Рашці не хотілося - в будь-якому випадку, ЗСУ сюди зайдуть, поставлять прапор, і тут буде валити великий натовп у бік..", - заявив житель Донецька.
Більше  читайте в інтерв'ю на ONLINE.UA: ЗСУ обов'язково зайдуть в Донецьк, і великий натовп потягнеться в бік Ростова - блогер Фашик Донецький.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?