Стало відомо, як вели себе росіяни під час українських ракетних випробувань
Категорія
Події
Дата публікації

Стало відомо, як вели себе росіяни під час українських ракетних випробувань

Стало відомо, як вели себе росіяни під час українських ракетних випробувань
Джерело:  ТСН

Російські військові уважно спостерігали за  українськими навчаннями на полігоні на півострові Ягорлицький кут в Херсонській області.
Про це заявив начальник Генерального штабу ЗСУ Віктор Муженко, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  ТСН.
"Літаки були, кораблі стояли, які стежили за цим пуском. Я думаю, вони впевнилися в тому, що протиповітряна оборона України на сьогоднішній день надійна", - заявив керівник ГШ.
За словами військових, на навчаннях також випробували відновлену на потужностях українських підприємств оборонного комплексу техніку ППО, зокрема зенітно-ракетні комплекси С-300.
"Випробували техніку, яка отримала новий термін свого життя. Тобто наші українські підприємства обслужили цю техніку, надали можливість у деяких частинах модернізувати, а також надати більше можливостей в їх використанні", - розповів командувач Повітряних сил ЗСУ Сергій Дроздов.
Як повідомляв ONLINE.UA,  в Пентагоні заявили, що ракетні навчання України є прозорими, а російські претензії на цей рахунок необґрунтовані.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?