Стало відомо, як йде продаж квитків на "Євробачення-2017"
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Стало відомо, як йде продаж квитків на "Євробачення-2017"

Стало відомо, як йде продаж квитків на "Євробачення-2017"

На міжнародний пісенний конкурс "Євробачення-2017", який у травні відбудеться в Києві, вже продано 26 тисяч 919 квитків.
Про це заявив член організаційного комітету з підготовки та проведення конкурсу в Україні, заступник генерального директора "Національного громадського телебачення України" Павло Грицак, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Кабміну.
"Станом на сьогодні продано... загальна кількість 26 919 тис. квитків на всі 9 подій конкурсу на загальну суму 36 млн 233 тис. грн. Загалом затвердженому кошторису витрат і доходів відзначено 44 млн грн доходів від продажу квитків. Тобто 36 млн - це близько 80% вже є наповнення", - розповів він.
У той же час у продажу залишаються близько 8 тисяч 770 квитків, а на 10 квітня почнеться наступна хвиля їх продажу, в тому числі на півфінали і фінал конкурсу.

Читайте також: Російську pre-party Євробачення ігнорують іноземні учасники
За словами виконуючої обов'язки голови правління Громадського ТБ Анни Бичок, на підготовку до конкурсу отримано 355,7 млн грн з державного бюджету і 165 млн грн - з місцевого.
Понад 100 млн грн з державного бюджету було перераховано в якості передоплати виконавцям послуг, щоб забезпечити виконання запланованих заходів. Проведено більше 90 тендерних переговорних процедур, укладено близько 87 контрактів.
У свою чергу, мер Києва Віталій Кличко зазначив, що 24 березня з місцевого бюджету були перераховані останні кошти на проведення конкурсу, і на сьогоднішній день 200 млн грн перераховано на рахунок Громадського ТБ.
Як повідомляв ONLINE.UA раніше стали відомі автори сценарію для українського "Євробачення-2017".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?