Стало відомо, яка погода в Україні очікується на вихідних
Категорія
Україна
Дата публікації

Стало відомо, яка погода в Україні очікується на вихідних

Стало відомо, яка погода в Україні очікується на вихідних
Джерело:  УНН

На території України найближчими днями - у суботу та неділю 14-15 грудня - пануватиме переважно тепла погода. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на УНН.

За інформацією експертів Укргідрометцентру, в окремих районах повітря прогріється до феноменальних 10 градусів. Подекуди очікуються немасштабні опади - дощі й мокрий сніг.

"Завтра в Україні, крім більшості північних та західних областей, невеликий дощ, місцями з мокрим снігом, післязавтра по всій країні пройдуть помірні дощі, в Карпатах зі снігом; в понеділок переважно без опадів, лише у північно-східній частині місцями невеликий дощ", - стверджують автори прогнозу.

Загалом температура у нічний час становитиме від -2 до 4 градусів, а вдень - від 1 до 7 градусів.

На Півдні України цей рівень досягне 1-6 градусів тепла вночі та 7-12 вдень. У карпатському регіоні повітря прогріється лише до 0-3 градусів вдень до аналогічної температури вночі.

Як повідомляв ONLINE.UA, до України прийшов потужний антициклон. Саме цим синоптики пояснили дивовижну погоду на поточному тижні, який почався 9 грудня. Абсолютно не зимове тепло супроводжуватиметься сухістю протягом усього робочого тижня. Лише наприкінці очікується зволоження.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?