Стало відомо, які чутки з'явилися в Донецьку після вбивства Гіві
Категорія
Події
Дата публікації

Стало відомо, які чутки з'явилися в Донецьку після вбивства Гіві

Стало відомо, які чутки з'явилися в Донецьку після вбивства Гіві
Джерело:  online.ua

Мешканці окупованого Донецька вважають, що бойовика так званого ДНР Михайла Товстих ("Гіві") прибрали за наказом з Росії.
Про це в інтерв'ю ONLINE.UA розповів місцевий блогер, який пише під ніком Фашик Донецький.
Читайте також: Після вбивства Гіві була паніка, але Україна її не використовувала - житель Донецька
"Якщо про Гіві говорити вата впевнена, що Рашка зачищає. З приводу чуток взагалі — ватка теж не залізна. Ватка втомилася від війни. Постійно прилітає, постійно відлітає, кінця-краю не видно, тільки продукти дорожчають...", - розповів Фашик.
"Щоб було зрозуміло, у нас пенсії — 2600 рублями. А тільки за опалення віддай близько 500 рублів на місяць. Що залишається? Близько 2 тисяч рублями. Це — нічого. У тебе залишається, грубо кажучи, 8 кг м'яса на місяць. Знову-таки — перспективи. Молодь в шоці. Чому цю тему не тиснуть (українська влада - ред.) — не розумію", - зазначив блогер.
Більше читайте в інтерв'ю ONLINE.UA: ЗСУ обов'язково зайдуть в Донецьк, і велика юрба потягнеться у бік Ростова - блогер Фашик Донецький

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?