Стало відомо, які храми відвідав Порошенко на великодню службу: з'явилися фото
Категорія
Події
Дата публікації

Стало відомо, які храми відвідав Порошенко на великодню службу: з'явилися фото

Стало відомо, які храми відвідав Порошенко на великодню службу: з'явилися фото
Джерело:  online.ua

Президент України Петро Порошенко взяв участь у кількох богослужіннях на Великдень, відвідавши храми основних українських християнських конфесій.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційний сайт глави держави.
Читайте також: В Україну доставлено Благодатний вогонь: з'явилося відео
"У Володимирському кафедральному соборі президентське подружжя разом з Патріархом Київським і всієї Руси-України, предстоятель Української православної церкви Київського патріархату Філаретом та віруючі пройшли Хресним ходом навколо храму. Після цього вони взяли участь у Великодньому богослужінні, яке провів настоятель УПЦ-КП", - сказано в заяві президентської прес-служби.
"Петро і Марина Порошенко також взяли участь у Святій Месі Пасхальної Вігілії в Римо-католицькому костьолі Святого Олександра і Урочистої Пасхальної Святої Літургії в Монастирі Святого Василія Великого Української греко-католицької церкви", - повідомили у президента.
Також президент відвідав і службу УПЦ Московського патріархату в Свято-успенській церкві Києво-Печерської лаври.
Як повідомляв ONLINE.UA, у традиційному великодньому привітанні українців Петро Порошенко відзначив захисників України, а також тих, хто поліг, захищаючи незалежність української держави.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?