Стало відомо, які райони Києва залишаться без гарячої води
Категорія
Україна
Дата публікації

Стало відомо, які райони Києва залишаться без гарячої води

Стало відомо, які райони Києва залишаться без гарячої води
Джерело:  online.ua

З 13 травня у семи районах Києва буде відсутня гаряча вода у зв’язку гідравлічними випробуваннями тепломереж, передає ONLINE.UA з посиланням на КП "Київтеплоенерго".

Вказано, що з 13 травня проведення гідравлічних випробувань буде розпочато на теплоджерелі "СТ-2", у зв’язку з чим до 27 травня в Оболонському і Подільському районах не буде гарячої води.

"З 14 травня випробування будуть проходити на теплоджерелах РК "Молодь", "СТ-1" і "ТЕЦ-5", тому гарячої води до 28 травня не буде у Шевченківському, Голосіївському, Солом’янському, Печерському та Дарницькому районах", - сказано в повідомленні.

Варто зазначити, що гідравлічні випробування на окремій ділянці триватимуть не менше 14 днів.

Такі заходи вживаються щороку з метою зниження аварійності на початку наступного опалювального сезону. Трубопроводи на гідравлічну щільність і міцність випробовують під підвищеним тиском.

Як повідомляв ONLINE.UA, кандидат економічних наук Костянтин Денисов, коментуючи заяви голови "Нафтогазу" про високу ймовірність нової газової кризи для України з боку Росії, стверджує, що наразі їх можна розглядати як підготовку до підвищення цін на газ, зокрема для населення, ТКЕ, бюджетних установ. За його словами, ніякого економічного обґрунтування тут не існує, це виключно бажання керівників газових монополістів збільшити власні прибутки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?