Стало відомо, який похмурий чоловік очолив путінську гвардію
Категорія
Світ
Дата публікації

Стало відомо, який похмурий чоловік очолив путінську гвардію

Стало відомо, який похмурий чоловік очолив путінську гвардію
Джерело:  online.ua

Російський журналіст Олександр Сотник розповів, що  Національну гвардію Росії, рішення про створення якої прийняв президент Росії Володимир Путін, очолить російський воєначальник Віктор Золотов.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook журналіста.


"Віктор Золотов - один з найпохмуріших типажів серед путінського "силович'я", ревно охороняє від фізичних напастей путінське "боді". Це "боді" відчуває себе в небезпеці, і з кожним днем ​​- все в більшій", - написав Сотник.


"Тепер, коли в справі вбивства Нємцова Золотов продемонстрував свою відданість господареві, можна і розширити його повноваження. Зв'язка замовників і організаторів вбивства мною вже озвучувалася: Путін велів Золотову, той передоручив Кадирову, який віддав розпорядження Геремееву, а звідти замовлення спустилося вниз - до самих безпосередніх виконавців", - продовжив журналіст.


"І ось через рік, коли "справа Нємцова" спущена на гальмах, замотана і змікшована - можна нагороджувати вірного пса. І під Золотова "заточують" цілу гвардію", - підкреслив Олександр Сотник.


"Це буде збіговисько добре натасканих виродків, готових мочити і трощити черепа мирних або розпалених демонстрантів. У Путіна немає сумнівів, що протестних акцій скоро буде чимало: адже крива економічної кризи веде тільки в пучину масових заворушень, і більше нікуди. Тут-то і буде затребуваний Золотовський непотріб з кийками, шумовими гранатами або навіть снайперськими гвинтівками і "калашами"", - пояснив він.


"Але щось затьмарює цю по-собачому віддану мордочку. Чи не історичні чи паралелі, коли імператорів зраджували саме їх тіні, підло і раптово обриваючи тонку нитку їх життя, повної вчорашнього величі, але приреченої пасти від руки колись вірного зброєносця-охоронця?.. А Собчаку він уже служив. І Собчак якось раптово помер...", - резюмував Олександр Сотник.


Нагадаємо, як раніше повідомляв ONLINE.UA,  Володимир Путін пояснив, для яких цілей була створена Національна гвардія Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?