Стало відомо, який термін просять для російських ГРУшників
Категорія
Україна
Дата публікації

Стало відомо, який термін просять для російських ГРУшників

Стало відомо, який термін просять для російських ГРУшників

Російським ГРУшникам  Олександру Александрову та Євгену Ерофееву, яких судять в Україні, можуть призначити покарання у вигляді 15-ти років тюремного ув'язнення.


Такого рішення суду зажадав прокурор Максим Крим, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  УНІАН.


Крім позбавлення волі передбачається покарання у вигляді конфіскації майна та заборони займати посади на військовій службі в перебігу трьох років.


"Остаточно призначити Євгену Ерофееву покарання у вигляді 15 років позбавлення волі, конфіскації майна з позбавленням права обіймати посади у військових формуваннях і правоохоронних органах строком на 3 роки. Олександру Александрову - покарання у вигляді 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна, з позбавленням права обіймати посади у військових формуваннях і правоохоронних органах, де передбачено проходження військової служби строком на 3 роки", - підкреслив прокурор.


Також під час дебатів прокурор Ігор Німченко нагадав, що, Росія відмовляється визнавати наявність своїх військовослужбовців в Україні, і тому все полонені російські військові є кримінальними злочинцями перед українським правосуддям.


"Росія відмовилася від своїх військових, і кожному солдату варто задуматися про те, що, потрапивши до українського правосуддя, він перетвориться в кримінального злочинця", - сказав Німченко.


Нагадаємо, як раніше повідомляв ONLINE.UA,  Євген Єрофєєв розповів, що приїхав воювати з українцями, оскільки був глибоко переконаний, що на Майдані "вбили сотні беркутівців, і ніхто вбивць не шукає, а сім'ї загиблих не отримали виплат".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?