Стало відомо, яку суму виділив Кабмін на проведення Євробачення
Категорія
Економіка
Дата публікації

Стало відомо, яку суму виділив Кабмін на проведення Євробачення

Стало відомо, яку суму виділив Кабмін на проведення Євробачення
Джерело:  interfax.com.ua

Кабінет міністрів виділив Державному комітету з питань телебачення і радіомовлення 450 млн гривень на проведення міжнародного пісенного конкурсу Євробачення-2017 в Україні.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Інтерфакс-Україна.
Відповідне рішення було прийнято на засіданні уряду.
"Виділити Держкомтелерадіо з резервного фонду державного бюджету в сумі 450 млн грн на умовах повернення для фінансування заходів підготовки проведення у 2017 році в Україні конкурсу Євробачення", - заявив перший віце-прем'єр - міністр економічного розвитку і торгівлі Степан Кубів на засіданні Кабміну.
Нагадаємо, раніше глава Міністерства культури Євген Нищук заявляв, що визначення міста-переможця, в якому буде проходити Євробачення-2017, переноситься на невизначений термін.
Як повідомляв ONLINE.UA, до фіналу конкурсу міст, що претендують на проведення Євробачення-2017, вийшли Київ, Одеса і Дніпро.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?