Стало відомо, за що українські військові не люблять Савченко
Категорія
Події
Дата публікації

Стало відомо, за що українські військові не люблять Савченко

Стало відомо, за що українські військові не люблять Савченко
Джерело:  online.ua

Відомий волонтер Серж Марко розповів, чому українські військові недолюблюють  нардепа Надію Савченко.


Про це він сказав в інтерв'ю ONLINE.UA.


За словами волонтера, всі, з ким він спілкувався, відгукуються про Савченко невтішно, характеризують її як уперту й агресивну особу.


"Я дуже багато спілкуюся з військовими. І досі не знаю жодної людини, яка б відгукувався про неї позитивно. Скрізь. Це люди, які з нею вчилися. Які були з нею на тому полігоні, коли вона літала на літаку, після якого вирішили, що вона ніколи більше не сяде за штурвал ... Ніхто не сказав жодного доброго слова. Всі говорять: скандалістка, обмежена, дуже вперта, агресивна, не любить критики, не дуже розумна (я так це висловлю) ... ось такий образ", - сказав Серж Марко.


Крім того, військові зляться на Савченко за те, що їй дали Героя України за перебування в російській в'язниці, хоча ні в полоні, ні в СІЗО її не били і надавали їй практично повну свободу дій.


"Люди почали ставити питання. А за що їй дали Героя України? Тому що у нас вона не єдина була в полоні. У тому числі, не єдина жінка. І, на думку багатьох людей, їй там особливо не дісталося. Її не били. Її пальцем не чіпали. Їй давали, коли треба, камери. Давали самовиражатися перед своєю охороною, перед тюремниками. Вона коли хотіла - голодувала. коли хотіла - не голодувала ... Це все дуже дратує тих, хто реально побував в полоні. Вони зляться. Кажуть: як взагалі так можна? Та якби ми оголосили голодування - над нами б просто посміялися: "так ми вам самі жерти не дамо. Подихайте!". Ті, хто реально побував в полоні, кажуть, що люди не зовсім розуміють, яке до них там було ставлення. А до тих Сенцова, Кольченко, Варфоломєєвої - до них всіх застосовували фізичний вплив. Всі пам'ятають Жемчугова", - пояснив волонтер.


Серж Марко також уточнив, що йому самому нардеп неприємна, він не вважає її щирою.


"Тому, маємо те, що маємо. Я не знаю. Савченко - це народний обранець. Можливо, вона когось влаштовує. Можливо, хтось бачить в цьому народному обранцеві те, чого в ній немає. Не буду з цими людьми сперечатися . Можу лише висловити свою суб'єктивну думку. Мені ця людина неприємна. Я дуже сумніваюся в щирості того, що вона делегує", - сказав волонтер.


"І я ще не зустрічав жодного військового, який би про неї говорив позитивно. Про неї і ті висловлювання, які вона зараз робить. Не визнають вони. Є частина офіцерів, які з нею стикалися, в тому числі, під час її поїздки по фронту після звільнення - і коли я питав у них: "Ну і як?", вони відповідали, що вона депутат, і вони повинні були поводитися з нею коректно", - додав він.



Повний текст  інтерв'ю читайте на ONLINE.UA: Шанси перемогти Росію високі, а Захарченко та Плотницкий навряд чи довго проживуть - волонтер.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?