Стан госпіталізованого Кобзона різко погіршився - ЗМІ
Категорія
Світ
Дата публікації

Стан госпіталізованого Кобзона різко погіршився - ЗМІ

Стан госпіталізованого Кобзона різко погіршився - ЗМІ
Джерело:  online.ua

Російський депутат Держдуми і радянський співак Йосип Кобзон, який підтримує бойовиків на Донбасі, впав у кому. Його стан здоров'я різко погіршився в ніч з 27 на 28 липня.

Про погіршення стану Кобзона повідомили російські телеканали, передає ONLINE.UA.

Раніше повідомлялося, що Кобзона госпіталізували в реанімацію однієї з московських лікарень 20 липня. Відомо, що в лікарню артиста доставили в непритомному стані. Інфомрацію про госпіталізацію Кобзона підтвердила дружина артиста і його колеги в російському парламенті. Але тоді вони запевнили, що життю Йосипа Давидовича нічого не загрожує, тому що він проходить планове лікування в зв'язку з онкозахворюванням.

Через кілька днів стан Кобзона погіршився. Його підключили до апарату допоміжної вентиляції легень. У ніч на 28 липня артисту стало ще гірше, він впав у кому. Дружина Кобзона поки не підтвердила цю інформацію.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Кобзона в Україні позбавили всіх державних нагород за підтримку так званих "ЛДНР".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?