Stand Up for Ukraine: зірки та політики зібрали понад 9 млрд євро для українських біженців
Категорія
Культура
Дата публікації

Stand Up for Ukraine: зірки та політики зібрали понад 9 млрд євро для українських біженців

Stand Up for Ukraine: зірки та політики зібрали понад 9 млрд євро для українських біженців
Джерело:  online.ua

8 квітня десятки найвідоміших співаків та співачок, акторів й спортсменів, політиків, журналістів та лідерів думок провели у соцмережах акцію під назвою Stand Up for Ukraine, під час якої закликали робити пожертвування на користь українських біженців. Спільними зусиллями їм вдалося зібрати 9,1 млрд євро для наших громадян.

Джерело: Фейсбук-сторінка Європейської Комісії

Увесь світ зібрав для українських біженців понад 9 млрд євро

Варто зазначити, що захід відбувся напередодні запланованої на 9 квітня міжнародної конференції донорів у Варшаві, яку організують НУО Global Citizen, Єврокомісія та канадський уряд.

Кампанія #StandUpForUkraine зібрала 9,1 мільярда євро для людей, які втікають від бомб, всередині та позамежами України. І як тільки бомби перестануть падати, ми допоможемо народу України відбудувати свою країну. Ми продовжуватимемо відстоювати Україну, - наголошують представники Єврокомісії.

Варто зазначити, що син Джона Леннона Джуліан записав для цієї акції пісню свого батька Imagine. Те, що відбувається в Україні, він також назвав "неймовірною трагедією".

Пісню на підтримку України також записала одна з найвідоміших молодих зірок поп-музики американка Біллі Айліш.

Легендарний Елтон Джон, який також став учасником кампанії, опублікував посилання на свій благодійний концерт у Києві на підтримку боротьби зі СНІДом. За словами музиканта, страждання людей в Україні глибоко зачіпають його.

З закликами зупинити насильство в Україні та підтримати постраждалих від війни людей виступили у соцмережах також Селін Діон, Джон Бон Джові, Кеті Перрі, Опра Вінфрі та багато інших всесвітньо відомих зірок.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?