Старт і перші результати 18-го КМФР
Категорія
Новини компаній
Дата публікації

Старт і перші результати 18-го КМФР

Старт і перші результати 18-го КМФР
Джерело:  online.ua

КМФР продовжує творити свої фестивальні історії і відзначає цього року своє повноліття разом із найкреативнішими представниками рекламно-комунікаційного ринку. Фестиваль проходить на ВДНГ з 25 по 26 травня.

Одночасно зі стартом фестивальної програми вже відомі і попередні результати конкурсного змагання КМФР.

На сайті фестивалю можна ознайомитися з роботами, що увийшли до шорт-листів конкурсів, а також дізнатися скільки набрано балів усіма іншими, менш успішними, конкурсантами.

Роботи, які пройшли до шорт-листа, вказані з умовним прохідним балом по кожному конкурсу. Після Церемонії нагородження бали фіналістів будуть змінені на фактичні, а також вказані отримані нагороди. Бали робіт, які не увійшли до шорт-листа, наведені в остаточному варіанті.

839 креативних заявок з 11 країн змагаються за нагороди на 18-му КМФР. Компетентні команди журі, до складу яких увійшли 76 титулованих рекламістів і рекламодавців з 26 країн світу, оцінили кожну з поданих робіт. Наскільки така оцінка справедлива? Традиційно думка переможців фестивалю відрізняється від думок менш щасливих учасників.

У програмі фестивалю беруть участь понад 40 спікерів, серед яких представники Німеччини, Фінляндії, Латвії, Іспанії, США. Дводенний фестиваль буде супроводжуватися жвавою програмою, що включає святкування 20-річчя ВРК, і з кульмінацією у вигляді Церемонії нагородження 26 травня. В цей же вечір будуть оголошені "Найкреативніші агентства" серед креативних, брендингових, діджитал і агентств маркетингових сервісів України, а також краща продакшн-агенція України за результатами КМФР.

25 ТРАВНЯ

26 ТРАВНЯ

ONLINE.UA виступає медіапартнером 18-го КМФР.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?