Старт реформи поліції супроводжується зростанням злочинності
Категорія
Культура
Дата публікації

Старт реформи поліції супроводжується зростанням злочинності

Старт реформи поліції супроводжується зростанням злочинності

Початок  реформування правоохоронних органів в Україні  супроводжується помітним зростанням злочинності.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Дзеркало тижня.


Наведено графіки зростання найпоширеніших злочинів за 2015 рік. Зростання спостерігається з моменту появи Національної поліції України.





"В основі реформ не може бути один тільки піар. Так звана комунікація реформ не може підміняти собою самі реформи. Тим більше не можна нав'язувати суспільству примітивні і агресивні пропагандистські конструкти - на зразок "святої патрульної поліції", - зазначив редактор і журналіст інтернет-видань, народний депутат Ігор Луценко.


На думку Луценка, піар поліції не захистить людей від злодіїв і розбійників, а успішному реформуванню української поліції заважає брак політичної та управлінської відповідальності.


Також Ігор Луценко закликав чесно відповісти на питання про те, чим насправді є процес реформування поліції, і як ми можемо гарантувати, що реформа поліції - не прикриття керівництва Міністерства внутрішніх справ щодо розкрадання бюджету міністерства і покривання нелегального бізнесу.


Як повідомляв ONLINE.UA,  в Дніпропетровську за місяць роботи Національної поліції звільнили п'ятьох людей  за появу на роботі в нетверезому вигляді, незнання законів і невміння спілкуватися з людьми.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?