Ставленики РФ закликатимуть Путіна включити Херсонську область до складу Росії
Категорія
Політика
Дата публікації

Ставленики РФ закликатимуть Путіна включити Херсонську область до складу Росії

Ставленики РФ закликатимуть Путіна включити Херсонську область до складу Росії
Джерело:  online.ua

11 травня стало відомо, що призначена офіційною Москвою так звана влада Херсонської військово-цивільної адміністрації почала стверджувати, що закликатиме очільника Кремля Володимира Путіна включити Херсонську область до складу Росії.

Джерело: російське пропагандистське видання  РИА Новости  з посиланням на колаборанта Кирила Стремоусова

Путіна проситимуть включити Херсонську область до складу РФ

Місто Херсон – це Росія, жодних ХНР (Херсонської народної республіки – ред.) на території Херсонської області створюватись не буде, референдумів не буде. Це буде один єдиний указ на підставі звернення керівництва Херсонської області до президента Російської Федерації, та буде прохання включити область до складу повноцінного регіону РФ, - цинічно заявив Кирило Стремоусов.

Як сказав пропагандистам ставленик Кремля, окупанти хочуть, щоб Херсонська область перейшла до кінця 2022 року повністю перейшла під законодавство Росії. Ба більше, за його словами, структура влади на Херсонщині нібито вибудовуватиметься за аналогією з російськими регіонами.

Фото - відкриті джерела

Окрім того, стверджується, що російські загарбники під час нападу змогли "повністю відрізати Україну від Азовського моря", а також з’єднати території Херсонської та Запорізької областей із псевдореспублікою "ДНР".

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?