Ставлення росіян до України: озвучені вражаючі цифри
Категорія
Світ
Дата публікації

Ставлення росіян до України: озвучені вражаючі цифри

Ставлення росіян до України: озвучені вражаючі цифри
Джерело:  Левада-центр

Ставлення більшості росіян до України є "поганим" або "дуже поганим", але при цьому вони не вважають нашу країну закордоном.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на результати опитування соціологів "Левада-Центр".
39% респондентів росіян, відповідаючи на питання, як вони ставляться до України, відповіли "в основному погано", 15% зізналися, що "дуже погано".
У той же час 31% опитаних заявили, що ставлення "в основному добре", і 2% назвали його "дуже хорошим", а ще 13% не визначилися з відповіддю.

Читайте також: Загострення на Донбасі: росіяни показали, як вони "хочуть миру"
Тим часом не вважають Україну закордоном 53% опитаних, 42% вважають Україну закордоном, а 5% не змогли дати відповідь.
При цьому 25% переконані, що Росія повинна будь-якими засобами, а якщо буде потрібно, то і силою, утримувати під своїм контролем колишні республіки СРСР.
65% дотримуються протилежної думки, не змогли дати відповідь - 10%.
Опитування було проведено 20-23 грудня 2016 року за репрезентативної всеросійською вибіркою міського та сільського населення серед 1600 осіб у віці 18 років і старше в 137 населених пунктах 48 регіонів країни.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше російський пропагандист Сергій Марков визнав агресію Росії проти України і участь "відпускників" під час драматичних подій під Іловайськом і Дебальцевим.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?