"СТБ" та "Новий канал" отримали попередження за брутальні висловлювання в ефірі
Категорія
Події
Дата публікації

"СТБ" та "Новий канал" отримали попередження за брутальні висловлювання в ефірі

"СТБ" та "Новий канал" отримали попередження за брутальні висловлювання в ефірі
Джерело:  Нацрада

В ефірі СТБ та "Нового каналу" зафіксували вживання брутальних слів і висловів в анонсах окремих передач.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Нацради.

Брутальні висловлювання на СТБ були зафіксовані в анонсах передач "МастерШеф. Діти" і у спецпроекті "Вікон" "Сусіди". На "Новому" це стосувалося анонсів передач "Від пацанки до панянки", оголошення набору на наступний сезон проекту "Від пацанки до панянки" та "Серця трьох".

Читайте також: Дружина Порошенка буде вести передачу на каналі Ахметова: з'явився анонс

У Нацраді уточнили, що анонси зазначених проектів виходили як у ранковий, так і в денний час, коли вони є доступними для перегляду юними глядачами.

"Зважаючи на те, що показ передач і їх анонсів із використанням брутальної лексики може зашкодити інтелектуальному і духовному розвитку дітей, Національна рада звертає увагу телерадіоорганізацій на необхідність неухильного виконання норм законодавства і нагадує про обов’язок дотримуватися вимог щодо часорозділу при поширенні програм і передач, які можуть завдати шкоди фізичному, інтелектуальному і духовному розвитку неповнолітніх та юнацтва", - повідомили в прес-службі.

Як повідомляв ONLINE.UA, Новий канал шукає нову ведучу проекту "Хто зверху?" замість Катерини Варнави, якій СБУ заборонила в’їзд в Україну строком на 5 років.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?