Стефанчук розповів про недоліки законопроєкту Держбюджету-2020
Категорія
Економіка
Дата публікації

Стефанчук розповів про недоліки законопроєкту Держбюджету-2020

Стефанчук розповів про недоліки законопроєкту Держбюджету-2020
Джерело:  ТСН

Законопроєкт Державного бюджету України на 2020 рік має певні недоліки та потребує корегування. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТСН.

За словами Руслана Стефанчука - першого віцеспікера Верховної Ради, нардепи звернули увагу на кореляцію між мінімальними заробітною платою та споживчим рівнем. Представники парламенту організують відповідні обговорення.

"Співвідношення мінімальної заробітної плати, мінімального споживчого рівня - це все викликає питання. Питання в тому, чому не виділені ті галузі, по яких ми хочемо бачити певне зростання. Тому сьогодні проведено дискусію. Я думаю, що після неї ми разом попрацюємо над цим документом. Але ще раз кажу, це тільки перший варіант", - пояснив Стефанчук.

Нагадаємо, представлення проєкту Держбюджету-2020 відбудеться у п'ятницю, 20 вересня. У Раді виступить голова Міністерства фінансів Оксана Маркарова.

Як повідомляв ONLINE.UA, засідання Верховної Ради транслюється у прямому ефірі. Народні депутати загалом планують розглянути низку з 14 законопроєктів. Вони стосуються не лише бюджету, а й Збройних сил, Митного і Податкового кодексів тощо. Також на у порядок денний внесли ініціативу, що стосується державної підтримки українського кінематографу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?