Стильні аксесуари для новорічної вечірки
Категорія
Новини компаній
Дата публікації

Стильні аксесуари для новорічної вечірки

Стильні аксесуари для новорічної вечірки
Джерело:  online.ua

Створення образу на святкування Нового року - нелегке і відповідальне завдання. Вибір наряду, взуття та зачіски вимагає ретельного підходу. Однак завершеність образу забезпечує стильний аксесуар. Прикраси об'єднують елементи воєдино і роблять вдалі акценти.

Вечірній аксесуар для дрібниць

Гостю необхідно взяти з собою на святкування хоча б мінімальний набір речей: телефон, гроші, ключі і гребінець. Чоловік в цих цілях може підібрати портмоне або стриманий клатч. Аксесуар не тільки виконує практичну функцію, а й вдало доповнює образ. Дівчатам надається більш широкий вибір:

  • прямокутний тоут з двома ручками для носіння на плечі;

  • м'яка хобо з напівкруглим вирізом;

  • кисет в формі невеликого мішка, що затягується куліскою;

  • маленький клатч з довгим ланцюжком або ременем;

  • коробочка із застібкою у верхній частині.

Сумка - це універсальний аксесуар, який підходить для елегантного, скромного або вигадливого вбрання.

Вишукані прикраси для урочистості

Крім одягу і сумки, необхідно розставити акценти в образі. Особливу увагу варто звернути на наручні прикраси. Протягом вечора вони часто виявляються в центрі уваги. Доповнити образ можна витонченим або екстравагантним браслетом з металу або шкіри.

Не менш затребуваний аксесуар - годинник. Ця прикраса призначена і для чоловіків, і для жінок. Різноманітність моделей дозволяє знайти відповідний для конкретного образу варіант. Поєднання унікального дизайну циферблата і стильного ремінця висловлює почуття смаку. Купити годинник для свята необхідно і для того, щоб не пропустити зустріч наступаючого року або інший важливий момент. Моделі світових брендів продемонструють спроможність і статус власника.

Важливим елементом образу вважають комплекти прикрас. У жінок підвіски, кольє і намиста роблять акцент на зоні декольте і додають елегантності. Сережки у відповідній стилістиці привертають погляди оточуючих. Для вечірки можна придбати дорогі шедеври ювелірного мистецтва або скромну біжутерію. Головне не вартість, а дизайн і стиль вироби.

Витончений аксесуар для волосся

У шикарну або стриману зачіску можна додати деталь, щоб з'єднати її з нарядом. Це може бути тканинна пов'язка, ободок або хустка. Варто скористатися шпилькою, щоб зібрати чубок або укласти локони. Розкішного способу шику додасть діадема або гребінець-корона. Прикраси зі стразами будуть прекрасно виглядати на вечірці. Важливо не переборщити з додатковими елементами, щоб виглядати стильно.

Будьте найгарнішими на новорічній вечірці - підбирайте красиві доповнення образу. Наручні аксесуари високої якості від світових виробників пропонує ДЕКА. Це офіційний дистриб'ютор відомих брендів жіночих і чоловічих годинників. Торгова мережа ДЕКА забезпечує хороший сервіс, гарантує високу точність пристроїв і допомагає покупцям економити час на вибір товарів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?