Стильно та сміливо: Alyona Alyona та Джамала презентували кліп на пісню "Забирай"
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Стильно та сміливо: Alyona Alyona та Джамала презентували кліп на пісню "Забирай"

Стильно та сміливо: Alyona Alyona та Джамала презентували кліп на пісню "Забирай"
Джерело:  online.ua

Зірки української музичної сцени Джамала та Alyona Alyona презентували спільний кліп на пісню, в якій порушується тему хейтерства в Інтернеті. Красуні закликали своїх шанувальників виходити з онлайну та жити на повну поза мережею. Довгоочікувана прем'єра кліпу "Забирай" відбулася 20 грудня, передає ONLINE.UA.

Варто зазначити, що над піснею зірки працювали спільно. За текст відповідала Alyona Alyona, а музику писала Джамала.

"Зазвичай люди в соцмережах дуже відрізняються від того, які вони в житті. Помічають всі недоліки інших, а про свої ніби забувають. Коли тобі пишуть компліменти і приємні речі лише тоді, якщо щось потрібно, коли заздрість через край, а жовту пресу споживають швидше, ніж їжу. Не судіть, і не судимі будете", - прокоментувала сингл Alyona Alyona у своїх соцмережах.

На думку Джамали, соцмережі стерли кордони між артистом і слухачами. За її словами,такий безперешкодний контакт зі своєю аудиторією може стати для артиста спражньою пасткою, оскільки прихильники часом забувають про особисте життя зірок, ставлячи клеймо "зіркова хвороба". А коментарі в соцмережах можуть боляче поранити.

"Забирай" про диванних критиків, про людей, які заповнюють свою внутрішню порожнечу ненавистю і люттю, живуть чужим життям онлайн. Живіть і любіть одне одного офлайн, – написала Джамала.

Аlyona Alyona feat. JAMALA – Забирай

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що популярний український гурт  KAZKA після презентації синглу "Палала" вирішив вразити мережу ще одним хітом під назвою "Твоєї крові"  з майбутнього альбому.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?