Стівен Кінг назвав серіал, який не залишить байдужою жодну людину
Категорія
Культура
Дата публікації

Стівен Кінг назвав серіал, який не залишить байдужою жодну людину

Стівен Кінг назвав серіал, який не залишить байдужою жодну людину
Джерело:  online.ua

"Король жахів" Стівен Кінг обожнює спілкуватися зі своїми відданими фанатами та давати їм різноманітні поради щодо того, яку книгу варто прочитати, або ж який фільм можна подивитися зі своєю родиною на вихідних. Цього разу відомий письменник розповів користувачам мережі про серіал 2020 року, який його найбільше вразив. Стівен Кінг зазначив, що нещодавно переглянув один з найпопулярніших серіалів Netflix – "Хід королеви" або ж "Ферзевий гамбіт". Про це він написав на своїй офіційній сторінці у Твіттер, передає ONLINE.UA.

"Я подивився багато серіалів упродовж цього проклятого року (знаю, що я не один такий), і найкращий з кращих – "Хід королеви". Абсолютно захопливий! Я думав, ніщо не зрівняється з "Судом над Чиказькою сімкою", але цей серіал це зробив", – відверто зізнався "король жахів".

Чимало фанатів уже встигли відреагувати на коротку рецензію від Стівена Кінга.

"Абсолютно згодна з вами! Це просто бомба; багато чув про серіал, але ще не дивився, однак тепер точно подивлюся; навіть не думав, що він зможе вразити самого Стівена Кінга; круто! А я шукала, що ж подивитися разом із коханим; дякую за пораду!; серіал реально вражає, приєднуюся до нашого "короля жахів", – коментують твіт письменника його віддані фанати.

Варто зазначити, що "Хід королеви" – це екранізація роману "Ферзевий гамбіт" письменника Волтера Тевіса. Книга вперше побачила світ ще у 1983 році та зразу ж була оцінена багатьма читачами. Автор хотів розказати про геніальну жінку та майстерно описав її життя, усі успіхи та поразки.

За сюжетом, у 9 років Бет потрапляє у сиротинець після трагічної смерті матері. Саме там вона виявляє два своїх захоплення – любов до шахів і транквілізаторів. З роками дівчина з легкістю стає чемпіонкою, обігруючи в партіях чоловіків. Однак від наркотичної залежності Бет не позбувається. Не можна не згадати про те, що першим екранізувати цей роман хотів культовий актор Гіт Леджер, який зіграв Джокера у "Темному лицарі", однак він не встиг це зробити.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що платформа Netflix планує вперше зняти фільм в Україні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?