Столтенберг чітко пояснив, що Україні потрібно для вступу у НАТО
Категорія
Політика
Дата публікації

Столтенберг чітко пояснив, що Україні потрібно для вступу у НАТО

Столтенберг чітко пояснив, що Україні потрібно для вступу у НАТО
Джерело:  Укрінформ

Євроінтеграція України залежить від просування повномасштабних реформ, заявив генсекретар НАТО Єнс Столтенберг. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Укрінформ.

За його словами, реформування також потрібно для забезпечення безпеки українів та загального поліпшення ситуації.

"Президент Зеленський і уряд України мають потужний народний мандат щодо впровадження широкомасштабних реформ. Україна зараз досягає євроатлантичних принципів і стандартів для того, щоб задовольнити очікування свого населення. Процес реформ абсолютно необхідний для майбутнього України, безпеки і процвітання вашої країни і вашого просування до майбутнього членства в НАТО", - пояснив Столтенберг.

Генсек зазначив, що Альянс підтримує Київ як у політичному так і практичному полі. Це грає на користь українським Збройним силам та іншим інститутам оборонної галузі.

Нагадаємо, делегація НАТО здійснила дводенний візит до України 30-31 жовтня. Перш за все представники блоку відвідали Одесу. На другий день вони запланували заходи у столиці.

Як повідомляв ONLINE.UA, Єнс Столтенберг у середу, 30 жовтня, заявив, що Донецьк і Луганськ повернуться під український контроль. У цьому Києву допоможе підтримка від НАТО та власні зусилля. Він закликав до терпіння та нагадав, що ніхто не очікував падіння Берлінської стіни.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?