Стомлюють телеефіри: Савченко розповіла, як і де їй удалося відпочити
Категорія
Україна
Дата публікації

Стомлюють телеефіри: Савченко розповіла, як і де їй удалося відпочити

Стомлюють телеефіри: Савченко розповіла, як і де їй удалося відпочити
Джерело:  online.ua

Народний депутат України Надія Савченко заявила, що чудово відпочила на американському десантному кораблі в Одесі, де проходять  військові навчання "Сі-Бриз 2016"..

Про це повідомляє ONLINE.UA із посиланням на  "112 Україна"..

"На минулому тижні було дуже важко. Всі депутати у відпустці, я теж думала на тиждень зникнути від людей кудись у ліс, щоб мене ніхто не чув і не бачив. Стомлюють розмови на телеефірах. Однак вирішила їхати до Одеси, де також були проблемні питання. Там проходять військові навчання "Сі-Бриз 2016". Я вам скажу, де я відпочила. Я відпочила на американському кораблі, десантному, я там перебувала добу", - розповіла Савченко.

Нардеп повідомила, що тепер відчуває себе зарядженою і готова йти вперед.

Раніше Савченко сказала, що  незадоволена роботою українського командування Збройних сил України. За її словами, генерали запізнилися на навчання "Сі-Бриз" на 40 хвилин, а потім робили селфі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?