Страх майбутнього. Як побороти свої тривоги та найстрашніші жахи?
Категорія
Україна
Дата публікації

Страх майбутнього. Як побороти свої тривоги та найстрашніші жахи?

Страх майбутнього. Як побороти свої тривоги та найстрашніші жахи?
Джерело:  online.ua

У новому випуску "Свідомі про несвідоме" доктор психології Василь Мосійчук, академік Української академії наук Віталій Луньов та журналіст Олександр Лірчук обговорювали, як українцям адаптуватися до свого емоційного стану під час війни та як можна протистояти відчуттю постійної тривоги.

  • Як уява та ігри свідомості виснажують людей.

  • Чому найгірші страхи минулого транслюються сьогодні.

  • Як трансформувати стрес у творчість.

Гість випуску — Віталій Луньов, Ph.D., клінічний професор психології та клінічного нейропсихоаналізу, член Американської психологічної асоціації, академік Української академії наук (УАН).

«Свідомі про несвідоме» — це цикл психологічних етерів за участі провідних спеціалістів з різних областей, від психології до міжнародної економіки. Учасники та ведучі етерів беруть до обговорення актуальні проблеми та неочікувані складні питання, з якими стикаються українці.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?