Страшна аварія в Чернівецькій області забрала чотири життя: з'явилися фото
Категорія
Події
Дата публікації

Страшна аварія в Чернівецькій області забрала чотири життя: з'явилися фото

Страшна аварія в Чернівецькій області забрала чотири життя: з'явилися фото
Джерело:  online.ua

У Чернівецькій області при зіткненні автомобіля "Мерседес-Бенц" і мікроавтобуса "Мерседес-Спринтер" загинули 4 людини.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу ДСНС в області.
Згідно з повідомленням, пізно ввечері 12 січня на об'їзній дорозі біля с. Чагор Глибоцького району водій автомобіля "Мерседес-Бенц" виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся з мікроавтобусом "Мерседес-Спринтер". Водій і всі 3 пасажири легкового автомобіля загинули на місці події.

Читайте також: В жахливій ДТП в Хмельницькому маршрутка розірвала легковик: з'явилися фото
"Щоб деблокувати тіла загиблих, на місце події були направлені рятувальники групи пожежогасіння аварійно-рятувального загону спеціального призначення, які за допомогою спеціальних інструментів дістали тіла загиблих з понівеченого автомобіля", - відзначають в прес-службі.
Водія мікроавтобуса "Мерседес-Спринтер" і 3-х пасажирів з травмами різної тяжкості госпіталізували в лікарню Чернівців, уточнили в ДСНС.
Як повідомляв ONLINE.UA, вантажівка державного підприємства "Укрпошта" врізалася в житловий будинок в селі Хажин Бердичівського району Житомирської області.







Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?