Страшна ДТП з уповноваженим президента: з'явилися моторошні фото і відео з місця події
Категорія
Події
Дата публікації

Страшна ДТП з уповноваженим президента: з'явилися моторошні фото і відео з місця події

Страшна ДТП з уповноваженим президента: з'явилися моторошні фото і відео з місця події
Джерело:  online.ua

Серйозна аварія, в якій постраждав уповноважений з прав дітей Микола Кулеба та його діти, сталася в селищі Чабани Києво-Святошинського району Київської області. Toyota дитячого омбудсмена зіткнулася з мікроавтобусом Volkswagen на перехресті і зрикошетила у відбійник. Моторошні фото і відео з місця події та подробиці аварії повідомив заступник голови МВС Антон Геращенко, повідомляє ONLINE.UA.

"24 листопада о 13:30 в селищі Чабани Києво-Святошинського району Київської області житель села Гатне ... керуючи мікроавтобусом Volkswagen, на перехресті автодороги допустив зіткнення з автомобілем Toyota під керуванням Миколи Кулеби, 1972 р.н., уповноваженого Президента України з прав дитини. В результаті аварії обидва водії та двоє пасажирів (з них одна дитина) другого транспортного засобу отримали тілесні ушкодження (госпіталізовано), - повідомив Геращенко.

На оприлюдненому відео видно, як мікроавтобус на швидкості зніс автомобіль Кулеби, в той момент коли він спробував перетнути жваву трасу. Удар на авто дитячого омбудсмена припав справа.

Нагадаємо, Микола Кулеба з 2014 року обіймав посаду уповноваженого президента з прав дитини. 19 травня цього року колишній президент України Петро Порошенко підписав указ про звільнення Кулеби, а 1 червня новий український лідер Володимир Зеленський знову призначив Миколу Кулеба на цей пост.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, что у неділю, 24 листопада, уповноважений президента з прав дитини Микола Кулеба потрапив у страшну ДТП. У момент аварії він їхав в машині зі своєю сім'єю. Стан Кулеби важкий - разом зі своїм сином він перебуває в реанімації.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?