Страшна історія з померлою в Росії жінкою-ветераном обурила соцмережі
Категорія
Світ
Дата публікації

Страшна історія з померлою в Росії жінкою-ветераном обурила соцмережі

Страшна історія з померлою в Росії жінкою-ветераном обурила соцмережі
Джерело:  47news.ru

У мережі обурені тим, як  в День перемоги над нацизмом 9 травня в Росії  померла 91-річна ветеран війни Клавдія Малашкіна, яку внучка на три дні замкнула без їжі і води.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ЗМІ Ленінградської області.


6 травня сусіди звернулися в МНС і повідомили, що пенсіонерка вже три дні стогне під дверима, після чого двері зламали і жінку у важкому стані госпіталізували. Імовірною причиною смерті стала серцева недостатність.


На момент госпіталізації, в двері ветерана були три вітальні листівки від влади.


Користувачів соцмережі обурило таке ставлення до ветеранів:


"Внучка так бухала за перемогу і дідів, що забула про бабку", - написав у Twitter користувач Сталінгулаг.



женя махневіч запропонував суворий спосіб покарання для внучки: "Закрити в той же сарай з парою ящиків горілки. Через скільки здохне, цікаво".



Користувач Supervisor припустив, що жінки-ветерани просто не гідні такого ж ставлення, що і чоловіки: "Все правильно. Вона ж таки не дід, а баба".



Деякі інші користувачі вирішили, що внучка вчинила так з Клавдією Малашкін, оскільки їй потрібно було фото для акції "Безсмертний полк", учасники якої несуть портрети родичів, які брали участь у Другій світовій війні.


ЛісаАліса: "Просто їй потрібно було фото для безсмертного полку".



Як повідомляв ONLINE.UA,  в мережі порівняли, як відзначають 9 травня в окупованому проросійськими бойовиками Донецьку і в Києві.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?