Страшна м'яка іграшка ледь не наробила лиха на Рівненщині: з'явилися фото
Категорія
Події
Дата публікації

Страшна м'яка іграшка ледь не наробила лиха на Рівненщині: з'явилися фото

Страшна м'яка іграшка ледь не наробила лиха на Рівненщині: з'явилися фото

Житель селища Квасилів Рівненської області виявив у дворі свого будинку м'яку іграшку, всередині якої була граната РГД- 5.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу ГУ Нацполіції в Рівненській області.
Повідомляється, що 53-річний господар будинку, коли вийшов вранці на подвір'я, побачив м'яку іграшку у формі півника. Нічого не підозрюючи, він підняв іграшку і поклав у віддалене місце. Незабаром господар будинку розповів про знахідку своєму другові, зазначивши, що іграшка була напрочуд важкою. Після цього чоловіки розрізали її і побачили всередині гранату.
Виявивши в іграшці гранату, він одразу звернувся в поліцію. Прибувши на місце, слідчо-оперативна група і співробітники вибухотехнічного відділу підтвердили, що за зовнішніми ознаками предмет дійсно схожий на споряджену гранату РГД-5. Фахівці-вибухотехніки розрядили гранату і відключили запал від корпусу.

Читайте також: " Веселий" киянин прийшов до нічного клубу з гранатою: опубліковані фото
Чоловік проживає в будинку разом із дружиною, дочкою і шестирічним внуком. Хто міг підкинути небезпечну іграшку, мешканці будинку не знають. Поліцейські проводять слідчі та розшукові заходи з метою встановлення осіб, які можуть бути причетні до скоєного кримінального злочину.
За цим фактом розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. За словами начальника Рівненського районного відділення поліції Володимира Роя, співробітники Рівненського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС під час проведення експертизи будуть встановлювати, чи є бойовою знайдена граната.
Як повідомляв ONLINE.UA, в Миколаєві троє невідомих в масках Дідів Морозів побили палицями депутата Миколаївської обласної ради від "БПП" Солідарність " Федора Барну.






Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?