Страшна погань цей "рускій мір": в Україні дали яскраву оцінку РФ
Категорія
Світ
Дата публікації

Страшна погань цей "рускій мір": в Україні дали яскраву оцінку РФ

Страшна погань цей "рускій мір": в Україні дали яскраву оцінку РФ
Джерело:  online.ua

Політтехнолог, заступник директора Агентства моделювання ситуацій Олексій Голобуцький жорстко охарактеризував так званий "русскій мір", який проникає в уми навіть найбільш тверезо мислячих людей.
Про це він написав у своєму блозі на ONLINE.UA.
"Русскій дух" як універсальний розчинник мізків і совісті. Штука їдка, покруче "царської горілки" - діє на все і на всіх. Просто не встигаєш відслідковувати розповзання реакції. Ось ніби Навальний - молодий і розсудливий хлопець, опозиціонер, розумниця ... А, ні - пшшш ... розповзся пінливою ненавистю до України калюжею. Ось Явлінський - розумний же був мужик ... Ааа, був, вже немає, тільки бульбашки лопаються. Ось Шифрін ... пшшш - все. Ні, але ось же Шендерович, тонкий, уїдливий, розумниця, все розуміє! .. Пшшшш - м-да, як неестетично-то розповзлася", - написав Голобуцький.
"І так - з усіма, до кого дотягнеться. Страшна погань цей їх "русскій мір". Ніякого порятунку, якщо є хоч якась точка дотику. Ні, я десь можу зрозуміти, що і Шендеровичу треба якось жити, що мовчали, не показували, демонстративно забули, - а тут раптом не просто згадали, а миттєво обласкали епітетами. Але ж смердить", - додав він.
Нагадаємо, на російську журналістку Божену Ринську напали через її слова про жертви аварії літака Ту-154 Міноборони РФ над Чорним морем. Дівчина сказала, що вважає загиблих журналістів НТВ членами злочинної групи. У той же час загиблих музикантів вона такими не вважає.
"І Ринську вже навряд чи врятують 130 000 підписів за позбавлення громадянства: пізно розривати контакт з їдким середовищем, реакція пішла - вона щиро вважає загиблих на Ту-154 "прекрасним ансамблем" і "музикантами" (хоча знімальній групі НТВ якраз ніякого співчуття і глибоке задоволення від події). і Венедиктов з "Еха Москви" теж вже пройнявся імперським отрутою - владу звинувачує за техстан літака, а в цілому, звичайно, трагедія. І для Собчак це "жахлива трагедія", хоча вона "майже промовчала" і " не засуджує Ринську "(просто обгидить, але здалеку)", - зазначив Голобуцький.
У той же час він зазначив гідну поваги позицію Аркадія Бабченка, який не пошкодував убивць, що летіли в Сирію.
"Редактори, ведучі, журналісти, блогери, опозиціонери, сатирики - для всіх них" все не так однозначно ". Комусь" доктора Лізу "шкода, комусь" прекрасний ансамбль ", комусь журналістів, комусь льотчиків, комусь рідних, комусь - всіх разом ... і тільки Аркадію Бабченко не шкода нікого, йому плювати на громадську ізоляцію, він уже за "внутрішнім кордоном" від імперії і імперців. Але, все ж , і це не гарантія - краще б перестрахувався і відділив себе ще й парою-трійкою державних кордонів від імперського отруйного середовища", - написав Голобуцький.
Повний текст блогу  читайте на ONLINE.UA: Втомився розчаровуватися в "останніх пристойних росіянах"

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?