Страшна трагедія в духовному центрі в Пакистані: щонайменше 20 жертв
Категорія
Світ
Дата публікації

Страшна трагедія в духовному центрі в Пакистані: щонайменше 20 жертв

Страшна трагедія в духовному центрі в Пакистані: щонайменше 20 жертв
Джерело:  BBC

У Пакистані в суфійської духовному центрі провінції Пенджаб було вбито щонайменше 20 людей і ще кілька отримали тяжкі поранення.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Російську службу ВВС.


Як повідомляє видання, в поліції розповіли, що головний підозрюваний - настоятель центру Абдул Вахід. Глави центру, суфійського святого Мухаммада Алі гуджари, в день вбивства в храмі не було.


Один з живих свідків розповів поліцейським, що Вахід по черзі запрошував віруючих до своїх покоїв, де пропонував їм отруєну їжу. Після чого настоятель духовного центру разом зі своїми помічниками вбивали жертв палицями і кинджалами.


Читайте також: Стихійне лихо в Колумбії: з'явилися нові фото і відео трагедії 

За даними видання, тривогу підняла поранена жінка, яка зуміла втекти з храму і дістатися до найближчої лікарні. Поліція відразу ж прибула в храм і заарештувала Вахіда і його спільників.


"50-річний настоятель Абдул Вахід зізнався, що вбив цих людей тому, що побоювався, що вони самі прийшли, щоб убити його", - повідомили поліцейські. Правоохоронці не виключають, що у Вахіда сталося божевілля, або ж вбивства пов'язані з боротьбою за контроль над святинею.


Врятуватися від розправи вдалося лише трьом. Один з них розповів, що вони самі напали на вбивць після того, як діти побачили крізь щілину в дверях, що там відбувається.


За даними телеканалу Geo TV, перед вбивством жертв катували, а їхні тіла були виявлені оголеними.


Як повідомляв ONLINE.UA,  поліція опублікувала фото 52-річного Халіда Масуда, який влаштував теракт біля будівлі парламенту в Лондоні, в результаті чого пятеро людей загинули і кілька десятків постраждали.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?