Страшна загибель Марини Поплавської в ДТП: в "Дизель шоу" зробили заяву про подальші концерти команди
Категорія
Україна
Дата публікації

Страшна загибель Марини Поплавської в ДТП: в "Дизель шоу" зробили заяву про подальші концерти команди

Страшна загибель Марини Поплавської в ДТП: в "Дизель шоу" зробили заяву про подальші концерти команди
Джерело:  online.ua

Всі заплановані на осінь концерти "Дизель шоу" переносяться на початок 2019 року. Таке рішення керівництво прийняло після трагічної ДТП, в якій загинула учасниця шоу Марина Поплавська та серйозні травми отримали ще багато зірок проекту, повідомляє ONLINE.UA.

На сторінці "Дизель шоу" повідомляється, що всі квитки, продані на осінній тур Very Special Original Party, залишаться актуальними. Остаточні дати концертів в містах України будуть встановлені пізніше і оголошені додатково.

Також повідомляється, що 26 жовтня вийде спецвипуск "Дизель шоу", який буде присвячений Королеві гумору Марині Поплавській. Що стосується концерту "Дизель шоу" в Києві, який був запланований на 30 листопада, то поки не вирішено питання щодо його скасування - подробиці будуть оголошені пізніше.

Нагадаємо, жахлива ДТП, в якій загинула зірка "Дизель шоу" Марина Поплавська, сталася 20 жовтня за Києвом. В аварії, крім Поплавської, постраждали ще багато акторів, яким знадобляться місяці на відновлення. Відзначається, що Яна Глущенко і Єгор Крутоголов з переломами ніг і порваними зв'язками вже виписані з лікарні і проходять реабілітацію вдома. З двома переломами на нозі на амбулаторному лікуванні також знаходиться Саша Бережок.

Крім них в смертельній ДТП постраждали: Євген Гашенко, у якого діагностовано переломи пальців ніг, Євген Сморигін (вивих пальців, розрив зв'язок і компресійний перелом хребця), Вікторія Булітко, що отримала численні забої, та Максим Неліпа (переломи двох ребер і пальців ноги).

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що колеги випустили зворушливе відео в пам'ять Марини Поплавської.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?