Страшна загибель українців у Росії: з'явилося відео з місця подій
Категорія
Світ
Дата публікації

Страшна загибель українців у Росії: з'явилося відео з місця подій

Страшна загибель українців у Росії: з'явилося відео з місця подій
Джерело:  online.ua

У мережі опубліковано відео з місця жахливої ​​дорожньо-транспортної пригоди в Ростовській області в Росії, в результаті якої загинули шестеро громадян України.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу регіонального відділення МНС РФ в Ростовській області.
У відомстві уточнюють, що аварія сталася вночі на трасі М-4 «Дон» на 848 км в напрямку руху до Москви. Автобус врізався в "КамАЗ", який рухався в попутному напрямку.
Раніше повідомлялося, що в результаті ДТП в мікроавтобусі Mercedes Vitо заживо згоріли шестеро жителів Луганської області, ще троє госпіталізовані.
"Загиблі і постраждалі є громадянами України, більшість з них, вони прямували до Москви", - сказало джерело в правоохоронних органах агентства РІА Новини.


Як повідомляв ONLINE.UA, в Покровську Донецької області сталася аварія за участю БТР і пасажирського автобуса, в результаті чого одна людина загинула.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?