Страшне ДТП на Дніпропетровщині: з'явилися нові дані
Категорія
Події
Дата публікації

Страшне ДТП на Дніпропетровщині: з'явилися нові дані

Страшне ДТП на Дніпропетровщині: з'явилися нові дані
Джерело:  dp.mns.gov.ua

Стали відомі нові деталі жахливої аварії у Дніпропетровській області, де після зіткнення вантажівки з маршруткою загинули 5 людей.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу ГУ ДСНС в Дніпропетровській області.
Зокрема, рятувальники уточнили кількість постраждалих – поранення отримали сім чоловік, а не вісім, як повідомлялося раніше. Їх госпіталізували до шостої міської лікарні Дніпра і в Дніпропетровську обласну лікарню імені Мечникова.
Четверо потерпілих перебувають у важкому стані.
Крім того, в ДСНС уточнили і місце аварії – ДТП сталося в Дніпровському районі, між селами Чумаки і Зоря, біля селища Чумаки, а не Хутірського, як повідомлялося раніше.


Читайте також: Смертельне ДТП з українськими військовими: з'явилися нові сумні подробиці та відео
«В результаті зіткнення вантажного автомобіля "КамАЗ" і мікроавтобуса Mercedes (належить ТОВ "Фаворит") загинули 5 осіб і 7 постраждали, які були госпіталізовані в лікувальний заклад", - йдеться в повідомленні рятувальників.
Маршрутка везла людей з Дніпра в село Петриківка і не доїхала до пункту призначення близько 20 км.
Аварія сталася після того, як від фури, що їхала по зустрічній смузі, відірвався причіп з зерном і буквально зрізав ліву частину маршрутки.


Читайте також: В Чернігівській області перекинувся автобус із дітьми, є постраждалі: з'явилися фото
Водій маршрутки вцілів, але перебуває в шоковому стані.
Водія вантажівки з місця пригоди забрала поліція, його допитують слідчі.
Як повідомляв ONLINE.UA раніше  в Києві фура знесла зупинку громадського транспорту – водій вантажівки запевняв, що аварія сталася через погодні умови і погану дорогу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?