Страшні пожежі в Ізраїлі: з'явилися фото допомоги, яку шле Україна
Категорія
Світ
Дата публікації

Страшні пожежі в Ізраїлі: з'явилися фото допомоги, яку шле Україна

Страшні пожежі в Ізраїлі: з'явилися фото допомоги, яку шле Україна
Джерело:  dsns.gov.ua

У мережі з'явилися фото літаків АН 32П, які, відповідно до указу президента України Петра Порошенка від 25 листопада, вирушили на допомогу в гасінні пожеж в Ізраїлі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Державної служби України з надзвичайних ситуацій.
"Станом на 12:00 25 листопада, відповідно до Указу Президента, два літаки ДСНС АН-32 П вилетіли до Ізраїлю для надання допомоги в ліквідації пожеж, що там вирують", - йдеться в повідомленні ДСНС.

Читайте також: Стра шні пожежі в Ізраїлі: з'явилися нові фото і подробиці про паліїв

За інформацією BПC, допомагати в гасінні пожеж владі Ізраїлю будуть пожежні літаки з восьми країн: України, США, Кіпру, Греції, Росії, Хорватії, Італії та Туреччини. Також на допомогу ізраїльським пожежникам прибули розрахунки з Палестинської автономії.
Нагадаємо, в результаті умисних підпалів центр і північ Ізраїлю охопили страшні пожежі, за підозрою в скоєнні підпалів було заарештовано чотири людини.
Як повідомляв ONLINE.UA, через пожежі в ізраїльській Хайфі було евакуйовано близько 60 тис осіб.




Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?